polski angielski
Shtëpi   Kontakti   Rreth Nesh
GG:606859 Ustaw stronę startową. Dodaj do ulubionych. Kontakt mailowy Poleć stronę znajomym
Mirë se vini në fimy SPO-REM sp z oo
Ne ofrojnë shërbime dhe aktivitete komerciale në zonën:
SHËRBIMERiparimet - centrifuges, pjatë exchangers dhe pasteryzatory (Specialization - centrifuges qumësht), Në fushën:
 • Riparimet e tanishme dhe të mesme
  (kryhet në klientit)
 • Riparimet kryesore të bilancit dhe Bąk
  (të kryera në një garazh në Nysa)
 • Riparimi Service
 • Mbështetje Teknike
 • Expertises
 • Ndërmjetësimin shitje (Add makinë)
Ne garantojnë cilësinë dhe afatit të punimeve.

TREGTI
 • Dzierżawimy centrifuge
 • Vetëm një centrifuge me një garanci për të qetë
 • Ne e tregtisë dhe të ndërmjetësojë në shitjen e makinerive dhe pajisjeve
 • Përdor përvojën e tij në vlerësimin e riparimin e kushte teknike e ofruar machines
 • Jeni të mirëpritur të përdorni faqen tonë në shitjen e makinerive, që janë të panevojshme
Przewiń na górę strony.
Nëse keni ndonjë pyetje -- SHENO. Ne do t'i japë përgjigje sa më shpejt të jetë e mundur. Politika për Mbrojtjen e të Dhënave Personale
Përkthimi automatik:
Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Albanian Catalan Estonian Filipino Galician Hindi Indonesian Latvian Lithuanian Maltese Slovenian Ukrainian Vietnamese